foarfeca electrica vita de vie F3020F3020

Foarfeca electrică de tăiat F3020 este demnul moștenitor al modelului F3015. După peste 6 ani de cercetări, teste și reglaje, INFACO este mândru să vă prezinte cel mai recent model de foarfecă de tăiat. Un veritabil concentrat de tehnologie, F3020 se bazează pe baza tehnică foarte respectată F3015, adăugând multe îmbunătățiri pentru a permite clienților noștri să continue să folosească cel mai bun instrument disponibil pe piață.

Chiar mai eficient decât F3015, F3020 are viteze de tăiere mai mari și un confort de lucru îmbunătățit.

Mai ușor, mai compact și mai ușor de manevrat decât generațiile anterioare, F3020 demonstrează încă o dată voința mărcii de a satisface cel mai mare număr.

Încărcată cu progrese tehnologice, foarfeca de tăiere poate fi acum „conectată” folosind o cutie Bluetooth® opțională. Acest nou sistem face posibilă raportarea datelor extrem de relevante pentru a realiza lucrări de tăiere din ce în ce mai eficiente.

Această opțiune de conectivitate, combinată cu noua aplicație INFACO® oferă posibilitatea de a efectua o multitudine de ajustări direct de pe un smartphone (management reglabil al deschiderii lamei, traversarea lamei, noua configurație a vitezei modului Soft etc.) dar oferă și citire și analiză avansată a datele colectate în timpul utilizării dispozitivului.

 

foarfeca electrica vita de vie F3020 2

 • Compact și ușor: 708 g
 • Performanțe: putere și
  manevrabilitate ușoară
 • Capacitate mare de tăiere:
 • Kit standard de 40 mm
 • Kit mediu de 45 mm
 • 55 mm Maxi
 • Kit Ergonomic si design
 • Tehnologic și conectat
 • DSES Sistem wireless de prevenire a tăierilor ca standard

 

foarfeca electrica vita de vie F3020 2Opțiunea Dses

Spre deosebire de sistemul wireless, opțiunea DSES „cu fir” necesită purtarea unei mănuși conductoare INFACO. Mănușa este conectată la un cablu de alimentare specific „DSES cablat”.

Imediat ce capul de tăiere intră în contact cu mănușa conductoare, lama foarfecei de tăiere se deschide instantaneu, prevenind astfel accidentele!

Sistemul DSES cu fir dur asigură protecția utilizatorului, reducând în același timp eventualele deschideri neintenționate pe lemn umed, lemn cu sapă sau foarte aproape de pământ.

Pentru ca sistemul DSES să funcționeze corect, spălați mănușa manual cel puțin o dată pe săptămână, folosind apă curată, rece, fără detergent.

 

foarfeca electrica vita de vie F3020 5Baterie litiu-ion

ULTRA UșOR COMPACT

Noua baterie Litiu-Ion Cobalt L100B F3020 cântărește doar 698 de grame față de 810 de grame la versiunea anterioară. Tensiunea sa este acum de 36 de volți (comparativ cu 48 de volți la modelul anterior F3015). Foarfecele de tundere F3020 sunt încă compatibile cu 36 și 48 volți.

Designul său elegant și volumul redus oferă o zi de tăiere fără reîncărcări. Cu sistemul său de transport multifuncțional, bateria F3020 este ușor de strecurat într-un buzunar sau de a face clic pe o curea și va fi uitată foarte repede în timpul sesiunilor de tăiere.

Baterie LITIU 108Wh
Greutate: 698 g
Autonomie completă pe zi întreagă 8 ore*
Baterie cu sistem electronic de protecție și management al celulelor de stocare (BMS) încorporat
Celule cu LITIU de mare capacitate
POWERTOOLS tehnologia celulelor de stocare
Așa-numitele celule inteligente „de înaltă putere” „de viață lungă”.
BATERIE CU GARANȚIE PRO-RATA DE 5 ANI
Exclusiv INFACO
Consultați termenii și condițiile garanției în ghidul utilizatorului.

*in functie de conditiile de utilizare si pastrare

foarfeca electrica vita de vie F3020 5Vesta baterie F3020

4 OPȚIUNI POSIBILE DE TRANSPORT

Proiectată pentru a oferi un confort fără precedent, vesta F3020 este extrem de ergonomică și ușor de utilizat. Datorită noului sistem de cabluri drepte care traversează ingenios vesta până la umăr (cu bandă de braț) aceasta devine aproape invizibilă. Beneficiați și mai mult de senzațiile de ușurință ale foarfecei dvs. de tundere F3020 și lucrați toată ziua fără obstacole.

Bateria poate fi transportată în 4 moduri diferite:

Pe o vestă cu bretele.
Pe centură (fără curelele detașabile).
Folosind o clemă pentru curea pentru pantaloni.
Direct în buzunar datorită formatului său mic.

AIRFLOW Sistem de contact

Cureaua a fost concepută pentru a optimiza fluxul de aer și, prin urmare, pentru a reduce considerabil efectele transpirației. Suprafața foarte mică a curelei vestei reduce, de asemenea, transpirația din spate.

Bandă nouă de braț:
Bandă de braț nou, ușor de utilizat, cu fixare rapidă.

foarfeca electrica vita de vie F3020 6Incărcător

AUTOMAT INTELIGENT
Încărcare rapidă: 2h

Succesorul demn al încărcătorului automat inteligent F3015, noul încărcător de baterie F3020 facilitează conectarea.

Bateria nu mai trebuie scoasă din vestă: pentru o utilizare mai practică, acum bateria se încarcă folosind un cablu care conectează direct încărcătorul la baterie, ușurând utilizarea acestuia.

Încărcătorul de baterie cu litiu F3020 face posibilă obținerea unei încărcări de 90% într-o oră și jumătate. Încărcarea completă se realizează în 2 ore (echilibrarea celulelor inclusă).

Modul de iernare a bateriei

Modul de iernare „Long Life”: utilizat pentru a comuta bateria la starea de stocare pe termen lung și pentru a optimiza durata de viață a acesteia.

Reîncărcarea nu mai este necesară în afara sezonului. Doar apăsați butonul de iernare la sfârșitul sezonului de tăiere, acționați încărcătorul pentru câteva ore și depozitați unealta în carcasă până în sezonul următor.

foarfeca electrica vita de vie F3020 7
 
F3020 : un instrument conectat

APLICAȚIA VA FI DISPONIBILĂ ÎN OCTOMBRIE 2022 PE IOS ȘI ANDROID

Datorită celor mai recente inovații în materie de conectivitate, foarfeca de tundere F3020 poate fi „conectată” folosind o cutie suplimentară Bluetooth® opțională.

Conectați-vă dispozitivul direct la noua aplicație mobilă INFACO disponibilă pe Android și iOS și vizualizați toate statisticile echipamentelor dvs.

Urmăriți progresul lucrării pe parcelele dvs. direct pe o anumită platformă web și gestionați cu ușurință toate setările electronice.

Obțineți toate acțiunile asupra foarfecei dvs. de tăiere direct în aplicație: vedeți starea garanției, vizionați toate videoclipurile pentru a o folosi și a întreține în mod corespunzător și gestionați-vă instrumentele cu câteva apăsări de degete.

CUTIA CONECTATĂ (opțiune) / APP INFACO (gratuit):

Setări de forfecare
Utilizați statistici
Managementul activelor instrumentelor
Service / Ajutor / Tutoriale video
Puncte de declarat management
Gestionarea progresului lucrărilor de tăiere (folosind geolocalizarea smartphone-ului)

 

foarfeca electrica vita de vie F3020 8Suport pentru foarfecă

Noul suport pentru foarfecă INFACO este ergonomic, ușor și discret. Sistemul său inovator de blocare/deblocare rapidă a fost brevetat de INFACO.
În timpul utilizării, permite eliberarea ambelor mâini în timpul utilizării printr-o singură mișcare, păstrând unealta în siguranță în manta sa (lama închisă/în modul standby sau oprită).

Usor de purtat, nu greoi, usor de folosit si sigur, poate fi atasat la o centura sau la vesta suport baterie.
Prin urmare, noul suport pentru foarfecă F3020 se potrivește perfect în echipamentul dumneavoastră de lucru.
Este disponibil cu un „Standard” și/sau „Cap de tăiere mediu”.
Sistem de blocare-deblocare rapidă
f3020 logo quick lock

Dimensiune mica
Sigur
Ușor de folosit

 

BROSURA FOARFECA ELECTRICA INFACO

PDF download

 

Trimite un mesaj acum si beneficiezi de un pret special la foarfeca electrica!

captcha
Reincarca